Взпитаниците на Дени Златанов от „Респект"-София републикански шампион

#
10 Nov 2018

Възпитаниците на свищовлията Дени Златанов от Джудо клуб „Респект” - София станаха отборен първенец от Републиканското отборно първенство по джудо за момчета 2018 година, предаде Актуално Свищов. Спортист №1 на Свищов преди години, днес е треньор на „Респект-София” и също, като баща си Севдан Златанов създава шампиони.
До категоричният успех на възпитаниците на Дени Златанов се стигна след убедителни победи над Бяла Слатина с 7:1, "Кодокан Пазарджик" - 6:3, "Гладиатор" - Пловдив - 7:2 и Хасково - 6:3.
„Респект” - София стана републикански отборен шампион от общо 18 участващи отбора.
 Ето го и състава:
1.Петър Павлов
 2.Георги Веселинов
 3.Кристиян Иванов
 4.Николай Тодоров
 5.Алекс Динев
 6.Рашо Тянов
 7.Георги Кацов
 8.Венцислав Лазаров
 9.Калоян Иванов
„Гордея се с вас, момчета! Заслужихте си купата! Благодаря и на всички родители, спонсори и приятели, без които това нямаше как да стане. Страхотни сте.
 Респект!”, коментира Дени Златанов.
Александър ШАБОВ

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK