Волята да се бориш за живот!

Преглеждания: 4363 #
28 Dec 2019

Лечението на Станимира върви по план, кампанията за набиране на средства продължава
Докато ние се радваме на един от най-хубавите празници от годината - Коледа и сме в очакване да посрещнем 2020 година, има хора, които не спират да се борят не с живота, а за живот!
Последната информация относно лечението на Станимира Ницова, която през есента на 2019 година обедини цял Свищов в борбата й с рака, бе публикувана в навечерието на Коледа, на профила в HelpKarma, където кампанията по набиране на средства продължава.
"Станимира към днешна дата мина своята четвърта химиотерапия! Сега чакаме насрочване за образна диагностика, за да се докаже има ли ефект от терапията или не. Стискайте палци и се молете Станимира да се е повлияла от химиотерапията и да продължи своето лечение! Благодаря ви за подкрепата мили хора, надяваме се всичко да свърши благополучно и Станимира да се върне при детето си и отново да живее живота, който заслужава. Весели празници! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!"
Станимира е герой! Тя е една жена и майка за пример! За нея 2019 година бе тежка, но благодарение на нейната воля и вяра, благодарение на вашата любов, подкрепа и големи и благодетелни сърца не се отказва и продължава напред! Тя може да бъде пример за всеки един от нас, как човек трябва да се бори с всяко предизивкателство, което живота ни поставя!
През 2019 г. се организираха не едно или две благотворителни събития, които имаха за цел да се съберат средствата, необходими за лечението на това тежко заболяване. Покрай всяко едно витаеше магия - въздухът беше изпълнен със смях, любов и доброта!
Всички, които са част от SOS за Станимира продължават да са зад каузата и да вярват,че хубавите неща се случват на добрите хора и продължават да са в готовност за следващото благотворително събитие.
Когато на 31-ви декември срещу 1-ви януари, часовника удари дванайдесет, освен най-скъпото си и съкровено желание, което ще пожелаете за себе си, помолите се и за здраве на всички, които обичате и за здравето на Станимира, защото и тя като всички нас заслужава да се радва на топлината и любовта на своето семейство.
Бъдете извор на идеи, бъдете част от каузата. Дарете! Да правиш добро не е въпрос на богатство! Да правиш добро значи да имаш сърце!
Информация за историята на заболяването, а също и начините, по които можете да се включите в каузата може да откриете на връзките към публикацията:
https://bg.helpkarma.com/campaign/sos-za-stanimira-753?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=%5Bobject+Object%5D&fbclid=IwAR1cOqihnReWCUwCETx-fM56nu31UJSZLsYsiJalq1S3kgEgICD4sGMlsc0

https://actualnosvishtov.com/article/semeystvoto-na-stanimira-prodalzhava-da-sabira-sredstva-za-lechenieto-y

Мирослав ВАСИЛЕВ

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Дървета израстнаха на... покритата писта на Академията! /СНИМКИ/