ВМРО: Не подкрепяме Генчо Генчев за кмет на Свищов

Преглеждания: 288 #
28 Sep 2019

Кандидат-кметът на Свищов Генчо Генчев не е подкрепен от ВМРО, както се твърди в журналистически матириал на бТВ, съобщиха от пресцентъра на Националния предизборен щаб на ВМРО, пише action-news.bg.
Според репортажа на Деси Ризова в Свищов кандидатурата на сегашния градоначалник обединява зад себе си ГЕРБ, БСП, ДПС и ВМРО.
Като опровержение на това от ВМРО са изпратили следното опровержение:
„До
редакция Новини на
24 часа
ПИСМО
от Юлиан Ангелов, председател на Националния предизборен щаб на ВМРО – Българско национално движение за местни избори – 2019
Уважаема редакция,
Обръщам Ви внимание за невярна информация, публикувана от Вас, в която се засяга името на ВМРО. Става дума за публикацията, че кандидат-кмет на Свищов е подкрепен от ВМРО. Тази информация не отговаря на истината.
ПП „ВМРО – Българско национално движение“ не е регистрирана за участие в местните избори от Общинската избирателна комисия в Свищов, което лесно може да се провери от справка в интернет страницата на комисия – https://oik2118.cik.bg/mi2019/home.
Няма решение на националното ръководство на ВМРО за подкрепа на която и да било кандидатура за кмет на община Свищов.
С оглед на това Ви призовавам в най-бърз порядък да премахнете информацията, че ВМРО подкрепя кандидата за кмет на Свищов Генчо Генчев, тъй като тя не отговаря на истината, а дори би могла да се използва за уронване на доброто име на ПП „ВМРО – Българско национално движение“.

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Разходка в Зимнич - снимки: George Opayna /ГАЛЕРИЯ/