Възпитаниците на Митко Божанов - шампиони!

Преглеждания: 13 #
03 Jun 2019

В “Арена Горна Малина“ – премериха сили 150 състезатели по Киокушин карате. Трима бяха участниците от школата на сенпай Митко Божанов. 
Ясен Тодоров се завърна със златен медал. По време на полуфинала и на финала той успя да нокаутира опонентите си в първите 30 секунди. Така съвсем убедително заслужи шампионската си титла.

С титлата „Шампион по Киокушин карате“  може да се гордее и Георги Николаев. Той също може да се похвали с престижна победа с „ипон“ в първите 30 секунди  на финалната си битка. В изключително зрелищна битка се впусна и Никола Янков, но резултата от нея не беше достатъчен да получи медал от благороден метал.
Следващата изява на възпитаници на сенпай Митко Божанов  ще е участието  в ежегодния международен тренировъчен летен лагер, който се провежда в курортен комплекс „Камчия“ – край град Варна. Обучението, което традиционно е на изключително високо ниво, ще обхване периода от 30 юни до 7 юли. В него се очаква да се включат 20 на брой каратисти от Свищов и Белене.
 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK