Възпитаниците на Митко Божанов - шампиони!

#
03 Jun 2019

В “Арена Горна Малина“ – премериха сили 150 състезатели по Киокушин карате. Трима бяха участниците от школата на сенпай Митко Божанов. 
Ясен Тодоров се завърна със златен медал. По време на полуфинала и на финала той успя да нокаутира опонентите си в първите 30 секунди. Така съвсем убедително заслужи шампионската си титла.

С титлата „Шампион по Киокушин карате“  може да се гордее и Георги Николаев. Той също може да се похвали с престижна победа с „ипон“ в първите 30 секунди  на финалната си битка. В изключително зрелищна битка се впусна и Никола Янков, но резултата от нея не беше достатъчен да получи медал от благороден метал.
Следващата изява на възпитаници на сенпай Митко Божанов  ще е участието  в ежегодния международен тренировъчен летен лагер, който се провежда в курортен комплекс „Камчия“ – край град Варна. Обучението, което традиционно е на изключително високо ниво, ще обхване периода от 30 юни до 7 юли. В него се очаква да се включат 20 на брой каратисти от Свищов и Белене.
 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK