Възпитаници на Митко Божанов положиха успешен изпит за колани по Киокушин карате

#
29 Mar 2019

Общо 29 възпитаници на треньора Митко Божанов положиха успешен изпит за колани по карате. Събитеото се проведе в Русе - изпит за цветни пояси в Киокушин карате. Състезателите за по-високи степени бяха повече от 100 на брой. В мероприятието имаше представители от школите в Русе, Силистра, Свищов и Белене, разказа Митко Божанов. Председател на изпитващата комисия беше сенсей Стоян Димов - изпълнителен директор на Българска Карате Киокушин Федерация. Представителите на Спортен карате клуб „Академик“ (Свищов) бяха 17, а от Спортен карате клуб „Дунав“ гр. Белене изпит положиха 12 каратисти.

Участниците в изпита от градовете Свищов и Белене се подготвиха за изпита под ръководството на треньора сенпай Митко Божанов. Поредицата от ученически цветните пояси символизира нивото, на което човек владее киокушин карате.

 

 

 

 

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK