Възможности за работа и стажове в хотел Hilton представиха в Академията

Преглеждания: 29 #
24 Apr 2019

Информационна среща с директор „Човешки ресурси и обучения” в Double tree by Hilton hotels – Златни пясъци, организира за свищовските студени катедра „Икономика и управление на туризма” при Стопанска академия, съобшиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Висшето училише. Гост-лекторът, Марияна Петкова запозна присъстващите студенти от различни курсове и специалности с изискванията и  възможностите за работа и студентски стажове. Тя представи развитието на хотела, структура, оперативна среда, вътрешна политика за работа и  основния поток туристи.

Говорейки за развитието на новите кадри, Марияна Петкова поясни, че студенти и завършващи, които стартират кариера във веригата, в България или чужбина, могат да участват в обучения в Hilton – училище.

Директорът на „Човешки ресурси и обучения” посочи пред свищовските студенти и конкретни работни позиции, за които могат да кандидатстват в Double tree by Hilton hotels – Златни пясъци. Сред обявените позиции са мениджър продажби, мениджър маркетинг, администратори, асистент мениджъри и др. В дискусията стана ясно и какво ниво на владеене на английски език трябва да имат кандидатстващите за работа или стаж.

Студентите научиха какви програми за опазване на околната среда реализират служителите на хотела, и как приобщават гостите към подобни инициативи.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/