В Царевец релизираха проект в ДГ „Радост”

Преглеждания: 28 #
14 Nov 2018

Детска градина „Радост” в село Царевец реализира проект на стойност 4999.10 лева, предаде репортер на Актуално Свищов. Средствата са осигурени от МОСВ - ПУДООС, а начинанието цели създаване на подходяща възпитателна среда за формиране на позитивна нагласа към природата. Като дейности по проекта са заложени оползотворяване на пластмасови отпадъци и по този начин не се замърсява околната среда. В рамките на проекта бяха открити и нова площадка с модерни съоръжения за игра на малчуганите.
Детско заведение в Царевец има от 1951 година. От 2010/11 година филилали към ДГ „Радост” стават дзабавачниците в Козловец, Хаджи Димитрово, Горна Студена, а от 2017 година и Алеково.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/