В Търговската реализират проект „Училище за родители”

#
30 Oct 2018

В Търговската гимназия започна реализирането на проект „Училище за родители” по Национална програма „Заедно за всяко дете”, съобщиха за Актуално Свищов от Първото в България професионално училище. “Училище за родители” е съвременен модел на сътрудничество между заинтересованите страни, които носим отговорност за формиране личността на младите хора.
Целта е позитивната комуникация между учители и родители да помогне на учениците да се чувстват добре в училище и да постигат по-високи резултати. Тази положителна връзка ще покаже на младите хора, че могат да се доверят на учителите си, защото и родителите им вярват, че две важни личности в техния живот работят заедно.
Родителят може да получи ценна информация и да проиграе различни поведения, свързани с възпитанието и образованието на детето си.
Вече се проведе първата сесия на тема „Изграждане и поддържане на положителни взаимоотношения с родителите чрез развитие на социална и емоционална интелигентност”. В Аулата на Професионална държавна търговска гимназия „Димитър Хадживасилев” се събраха родители, учители и партньори. Обучители бяха Румяна Пенева – педагогически съветник и Таня Рисемова – учител теоретично обучение.

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK