В Свищов се появи първата здравословна пирамида

Преглеждания: 49 #
28 Aug 2018

 

„Никой не знае на какви изпитания може да те подложи животът. И аз не съм мислила, че ще имам такива сериозни здравословни проблеми, но ето че се случи. Имам хронично заболяване на целия опорно-двигателен апарат. Едно рязко движение може да ме прикове на място. И понеже не видях досега светлина в тунела за моето заболяване, реших да се доверя на лечението с т. нар. здравословни пирамиди”, разказва свищовлийката Станка Колева. Тя е любознателна и упорита, не губи надежда, че може да намери облекчение за своето заболяване. В телевизионното предаване „На кафе с Гала” жена от с. Спасово споделила как с помощта на здравословната пирамида е успяла да се излекува от дискова херния и вече няма проблеми с опорно-двигателния апарат. „След предаването потърсих подробна информация в интернет за ефекта от това лечение и повярвах в неговата сила. Реших да инвестирам в изграждането на такава пирамида, което се оказа, че съвсем не е лесно”, разказва Станка. Задължително пирамидата трябва да има петте елемента – четири стени и основа, за да функционира правилно. Освен това при нейното строителство не трябва да се използват пирони, а само дървени или пластмасови дюбели. Има и редица други условия – да е далеч от далекопроводи, да няма подпочвени води, да не е в близост с жилищни сгради и други. „Трудно успяхме да намерим човек, който да реализира този проект. Безкрайно съм благодарна на Ники, едно младо, ентусиазирано и мислещо момче, което успя да реализира прекрасно идейния проект”, уточнява Станка, която може да говори дълго за ползата от здравословната пирамида.
В ежедневието се използва за различни цели, но главните са три – за лечение и подобряване на общото състояние, за подобряване качествата на различни храни или други предмети и за предпазване от геобиологичните лъчи. По думите на Станка пирамидата помага при всички здравословни проблеми, изключение правят само случаите, които се нуждаят от оперативна намеса. Свищовлийката съжалява само, че не може да използва придобивката целогодишно, защото вътре в нея не трябва да се поставят печки и други метални предмети. За Станка пирамидата е нейното зарядно устройство. „В света всичко е енергия, нашият организъм също трябва да се захранва с енергия. С напредване на възрастта или при здравословни проблеми някои клетки, които са съставна част на всеки орган, не могат да доставят нужната енергия поради това заболяване. Затова, като влезеш в пирамидата, клетките се зареждат с необходимата енергия и съответно се подобрява функционирането на всеки един орган”, продължава обясненията си Станка и допълва, че пирамидата има способността да преструктурира и водата.
Ефектът от престоя вътре в пирамидата може да се почувства след близо 30 часа. А за да се случи това, е необходима 30-минутна релаксация на ден върху поставеното за целта легло.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!