В СУ „Н. Катранов” се проведе международен онлайн урок

#
14 May 2019

Онлайн международен урок с участието на ученици от четири европейски държави: България, Италия, Гърция и Румъния се проведе в СУ "Николай Катранов", съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията. По този начин учители и ученици от училището за пореден път доказаха своя висок професионализъм в областта на информационните технологии. 
Учители във виртуалната класна стая от българска стана бяха старши учителите по информационни технологии Йорданка Илиева и Николай Георгиев, които заедно с ученици от VII в клас работиха в платформата „eTwinning“. 
Дейността бе в рамките на училищния европроект „Ефективни стъпки към съпричастност“, финансиран по програма „Erasmus+“. Негов координатор е старши учител по БЕЛ и английски език Маргарита Петрова.

пред Извикано

Превърнаха в бардак един известен с традициите си град С превърнат в Бардак един известен с традициите си град; С разюздана и хулиганстваща чиновническа сган, която с мощен плам разхищава, опитва се да мачка и унижава всеки, който с ПРАВО НЕ Й СЕ ДАВА; С почти разсипан и превърнат в сметище архитектурен комплекс "НОВЕ"; С пълзящо БЕЗЗАКОНИЕ, макар веднъж санкционирано от Съда:

Официална страница на FACEBOOK