В СУ „Н. Катранов” събраха 500 лева за кораба „Радецки”

#
08 Mar 2019

Инициативата на второкласниците на СУ „Николай Катранов” събра 500 лева в подкрепа на националната светиня кораба „Радецки”, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията. В средата на февруари по предложение на учениците от II „в“ клас и техните учители Стефка Николаева и Евгения Георгиева, СУ „Николай Катранов“ се включи в благотворителната кампания за съхраняването на националната светиня. Съорганизатор на инициативата в училището бяха началните учители и Ученическия съвет.
Идеята бе всеки, който желае, да си направи снимка с изработените от II „в“ клас тематични фото рамки и да предостави своето дарение. Събраната сума - 500 лева бе преведена по банков път на инициатора на националната кампания - Сдружение „Енергийно бъдеще за България”. В СУ „Николай Катранов” вече е получено свидетелството за дарението. Общата сума в национален мащаб е 63 хиляди лева.

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK