В СУ „Н. Катранов” събраха 500 лева за кораба „Радецки”

Преглеждания: 10 #
08 Mar 2019

Инициативата на второкласниците на СУ „Николай Катранов” събра 500 лева в подкрепа на националната светиня кораба „Радецки”, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията. В средата на февруари по предложение на учениците от II „в“ клас и техните учители Стефка Николаева и Евгения Георгиева, СУ „Николай Катранов“ се включи в благотворителната кампания за съхраняването на националната светиня. Съорганизатор на инициативата в училището бяха началните учители и Ученическия съвет.
Идеята бе всеки, който желае, да си направи снимка с изработените от II „в“ клас тематични фото рамки и да предостави своето дарение. Събраната сума - 500 лева бе преведена по банков път на инициатора на националната кампания - Сдружение „Енергийно бъдеще за България”. В СУ „Николай Катранов” вече е получено свидетелството за дарението. Общата сума в национален мащаб е 63 хиляди лева.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK