В мрежата инициираха помощ за Детското отделение

Преглеждания: 22 #
12 Nov 2018

В навечерието на Коледа чудесата в социалната мрежа продължават, установи Актулано Свищов. След като за броени часове ентусиасти събраха пари и днес, най-утре, ще осигурят топлото за нуждаещ се, се роди нова благородна инициатива.
Този път неин инициатор е Даниела Стоянова, която сподели в профила си:
"Да помогнем, Приятели!!
 В разговор с Доктор Низамова от Детското отделение към МБАЛ "Д-р Димитър Павлович" гр. Свищов разбирам, че единствено там не разполагат с четец за лични карти! Това прави НЕВЪЗМОЖЕН приема на децата ни при спешни случаи!
Това устройство струва по-малко от хиляда лева - нека помогнем, за децата ни е!
Всеки от Вас, който има желание да напарви дарение, моля да се свърже с мен или с някои от лекарите в отделението!
Благодаря ВИ!”

Актуално Свищов припомня: Доброволци от неправителствената християнска организация „Хана проджект” преобразиха за дни Вътрешно отделение в МБАЛ „Д-р Димитър Павлович” преди месец. Доброволците - четири жени и петима мъже, обновиха Вътрешното отделение за три дни, боядисвайки стените в стаите и коридорите на 7 етаж в болницата. Освен това с техни средства за закупени 15 нови легла с матраци, протектори, шаллтета, чаршафи и възглавници. За останалите легла в отделението американските доброволци осигуриха 25 нови комплекта чаршафи. За седма година доброволци от „Хана проджект” работят в България и това не е тяхна първа доброволческа акция в Свищов.


 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!