В мрежата ентусиасти осигуриха отоплението за нуждаещ се

Преглеждания: 25 #
10 Nov 2018

В социалната мрежа ентусиасти събраха парите за дърва и осигуриха зимното отопление на нуждаещ се, научи Актуално Свищов.
Добрата инициатива се зароди в групата СЪБИТИЯ, ПРОБЛЕМИ И ПРОТЕСТИ В СВИЩОВ. Неин инициатор стана Радослав Йорданов
, който публикува в групата:
„Човекът се казва Михаил Симеонов Ангелов. Адресът му е ул. "Вежен", барака 10А. Мисля няма нищо против да ги споделя тук. Има проблем с едната ръка и единия крак. Възрастен е. Не намира работа, а опитва да върши едно-друго. Добър и кротък човек. Накратко - можем ли да му помогнем с отоплението за зимата? Не става въпрос за нещо голямо. Кубик дърва. Не съм търсил инфо, но мисля струват 80 лв. Нямам спомен да сме правили нещо такова в тази група. Мисля не пречи да правим такива малки добрини. Ако има желаещи да се включат, аз ще съм лицето за контакт. Комуникация тук... Събраните средства веднага ще обявявам тук. Харесвам да са ясни и прозрачни нещата. Знам, че има хора, които не искат да се вижда името им сред помагащите. Тях ще изписвам като "анонимен дарител". Град на дарителите сме, казват..
Представям си го да стане бързичко, зимата идва...”

За по-малко от три дни са събрани необходимите средства. В добрата инициатива се включиха осем ентусиасти, а дървата ще бъдат закупени в понеделник!

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!