В “Д. Благоев” определиха училищните победители в Spelling Bee

Преглеждания: 15 #
25 Feb 2019

СУ „Димитър Благоев“ има двама претенденти за участие в регионалния кръг на  Осмото национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията. Днес в актовата зала се проведе училищният кръг от надпреварата, който се провежда от 22 февруари до 1 март 2019 г в 297 училища в цялата страна. В него тази година участват над 6500 ученици, които са се готвили усилено в продължение на няколко месеца.

Победителите са Мартин Димитров от 7 „в“ клас, който се класира на първо място като спелува правилно думата Age и победи Преслава Петкова от 6 „б“ клас, която остана втора. И двамата ще участват в  регионалното състезание, което ще се проведе през март във Велико Търново. Националният кръг ще се проведе на 21 април 2019 в София.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!