В Академията търсят млади таланти

#
12 Oct 2018

Студентски дом на културата при СА „Д. А. Ценов” ще проведе организационна среща за набиране на участници в самодейните състави към Академията, съобщиха от Висшето училище.
Срещата ще се проведе на 16 октомври от 18 часа в Студентски дом на културата. Тогава се канят всички участници и желаещщи да се включат в художествено-творческите състави към СДК за новия творчески сезон 2018/2019 г. Формациите са  - Фолклорен ансамбъл за народни песни и танци - танцьори, певци, оркестранти; Студентски театър; Поп-група; Група за модерни и хип-хоп танци; Хор за школувано пеене и Индивидуални изпълнители.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK