Успехи за момичетата на Величка Плачкова

#
05 Nov 2018

Изминалата седмица се оказа много успешна за ХК ”Нове” при  девойките и жените. Точно на 1 ноември Свищов беше домакин на първи кръг от Зоналния турнир за девойки за 2018/2019г.
Три срещи изиграха нашите момичета, като се срещнаха с отборите на В. Търново, Горна Оряховица и Габрово. Както винаги много борбени, младите надежди, реализираха две победи, но отново се огънаха пред габровки, които претендират за най-добри в страната.
Отборът на жените на ХК”Нове” се представи прекрасно като реализира две победи от две срещи.
На 4 ноември в  първият турнир от "Б" РХГ ЖЕНИ за 2018/2019, провел в град Плевен 7 отбора, заедно с домакинът ХК"Спартак" Плевен взеха участие в спортната проява. Величка Плачкова треньор на свищовския ХК съобщи, че е доволна от играта и отбелязаните резултати. Женският отбор на Нове е   съставен, основно от 21-22 годишини състезателки и няколко девойки. Въпреки това те дадоха неочакван отпор на плевенските хандбалисти,  част от които са бивши националки  и биха домакините на собствен терен. Мачът с Искър също завърши в полза на Свищов.
Следващите  състезания „Б" РХГ ЖЕНИ са в Ловеч, където нашите момичета отново ще бъдат изправени срещу силни противници от Панагюрище и Минерални бани Хасково.
Невена САМОКОВЛИЕВА

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK