Успехи за момичетата на Величка Плачкова

Преглеждания: 12 #
05 Nov 2018

Изминалата седмица се оказа много успешна за ХК ”Нове” при  девойките и жените. Точно на 1 ноември Свищов беше домакин на първи кръг от Зоналния турнир за девойки за 2018/2019г.
Три срещи изиграха нашите момичета, като се срещнаха с отборите на В. Търново, Горна Оряховица и Габрово. Както винаги много борбени, младите надежди, реализираха две победи, но отново се огънаха пред габровки, които претендират за най-добри в страната.
Отборът на жените на ХК”Нове” се представи прекрасно като реализира две победи от две срещи.
На 4 ноември в  първият турнир от "Б" РХГ ЖЕНИ за 2018/2019, провел в град Плевен 7 отбора, заедно с домакинът ХК"Спартак" Плевен взеха участие в спортната проява. Величка Плачкова треньор на свищовския ХК съобщи, че е доволна от играта и отбелязаните резултати. Женският отбор на Нове е   съставен, основно от 21-22 годишини състезателки и няколко девойки. Въпреки това те дадоха неочакван отпор на плевенските хандбалисти,  част от които са бивши националки  и биха домакините на собствен терен. Мачът с Искър също завърши в полза на Свищов.
Следващите  състезания „Б" РХГ ЖЕНИ са в Ловеч, където нашите момичета отново ще бъдат изправени срещу силни противници от Панагюрище и Минерални бани Хасково.
Невена САМОКОВЛИЕВА

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK