Успехи и за хандбалистите с треньор Христо Христов

#
12 Nov 2018

Хандбален клуб „Нове-99" бележи добри резултати не само при момичетата и жените, но и при момчетата. Повод за гордост на треньора Христо Христов са участията на момчета до 10 години и до 14 години през изминалата седмица.
Тази година треньорът Христо Христов сформира отбор от подрастващи на възраст до 10 г. След само месец тренировки момчетата от ХК „Нове” направиха своя пръв дебют. Те изиграха две срещи от Зоналния турнир провел се в град Ловеч. В първият мач най-малките хандбалисти победиха „Дунав”- Белене с 10:7. Резултатът им вдъхна увереност, но въпреки това, те не можаха да се преборят с отбора на „Полюс” – Плевен, които тренират от една година. С 16:9 в полза на плевенчани завърши мачът, но Христов заяви, че децата са стояли добре, още повече че това е първият им мач, в нова зала и с по-опитен противник. Със своята игра се отличиха Йордан Даков и Преслав Пенчев, както и двамата вратари Мартин Александров и Атила Ахмед.
С две победи над "Етър"-Велико Търново с 21:4 и над "Локомотив"- Г.Оряховица с 18:14, 14 г. хандбалистите от ХК „Нове-99" заявиха своето присъствие на Турнира в Габрово. Треньорът Христо Христов изрази задоволство от играта на обора, като отбеляза, че в него има 3-4 нови играчи. Според него момчетата са се справили много добре на терена, като особено са се откроили Радослав Георгиев, Павлин Врайков, Любомир Иванов, които са били основни голмайстори, както и Евгени Иванов, който е отбелязал 3 гола.
Следващото участие на най-малките ханбалисти е на 28 ноември в Плевен, а 14 годишните на 7 декември ще бъдат домакини на поредните състезание от зоналния турнир.
Невена САМОКОВЛИЕВА

 

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK