Успех за възпитаниците на Дени Златанов във Варшава

#
24 Mar 2019

Възпитаниците на Дени Златанов от Джудо клуб „Респект - София" взеха участие в изключително силния международен турнир по джудо "Same judo cup" 2019 във Варшава - Полша. Това е трето успешно представяне на отбора на международно състезание от началото на годината. В турниза взеха участие над 1000 състезателя от над 20 държави, от които Монголия, Казахстан, Русия, Киргизстан, Украйна, Беларус, Латвия, Литва, Франция, Румъния и други.
„Ние участвахме с 7 състезателя, от които спечелихме 2 златни, 1 сребърен и 1 бронзов медал, както и две пети места. Децата се представиха на ниво, защитавайки достойно честта на България. Следващият път повече”, съобщи бившия №1 на Свищов преди години.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK