Усмихнати слънца огряха в Ценово

Преглеждания: 71 #
19 Jun 2020

С пожелания за повече слънце в душите и топлина в отношенията между хората, за повече слънчеви и успешни дни ученици от ОУ „Христо Ботев“ приятно изненадаха служители на общинската администрация в Ценово, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината. Децата им подариха  грейнали слънца, изработени по различни техники. Благородният жест на момичетата и момчетата бе предизвикан по повод Деня на лятното слънцестоене и деня на слънчевата енергия.
„Повече от петнадесет ученика се включиха в инициативата  и по нетрадиционен начин се станаха съпричастни към движението за чиста околна среда. Всички те идват в училището за допълнително обучение“, уточни директорката на школото Камелия Леонова.
Преди да започне изработването на усмихнатите слънца преподавателката по география Димитрина Мангова сподели на възпитаниците си интересни подробности, свързани с произхода, големината и изригванията на Слънцето. Децата подредиха импровизирана изложба с усмихнатите слънца като отправиха послание за весели и безгрижни ваканционни дни.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов се събуди от летаргичен сън /СНИМКИ/