Управниците на Ивайловград, Смолян и Благоевград са „кмет на гражданите”

#
15 Nov 2018

Станаха ясни победителите в категорията "Кмет на гражданите" в националния онлайн конкурс "Кмет на годината 2018", организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg.
Отличените градоначалници са трима – по един за малка, средна и голяма община. Това са кметовете на Ивайловград - Диана Овчарова, на Смолян - Николай Мелемов и на Благоевград - Атанас Камбитов.
Всички те бяха наградени лично от Мая Манолова, омбудсманът на Република България.
"Чест е да бъда част от тази голяма церемония, за да връча наградата "Кмет на гражданите".  Най-важната категорията на местните управници, които са получили отличен от своите съграждани. Това носи най-голяма удовлетвореност, но и най-голяма отговорност", каза Манолова. БНТ1 ще излъчи церемонията от 23.15 часа тази вечер.

Актуално Свищов припомня:

Кметът Генчо Генчев е номиниран в тазгодишните отличия за кметове в категорията „кмет на гражданите”, научи Актуално Свищов. Информацията за номинацията е на сайта Кмета.bg, който за поредна година организира и ще връчи т.нар. кметски оскари. Това ще стане на 15 ноември и ще бъде излъчвано пряко по БНТ 1, ден по-късно церемонията ще бъде излъчена на запис. През 2016 година Генчо Генчев бе отново номиниран и спечели отличие в надпревата "Кмет на годината".

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK