Учители от СУ „Н. Катранов“ - новатори в образованието

#
07 Feb 2021 90

Сертификати за престижно участие в конкурса "Новатори в образованието - 2020" получиха старши учителите от СУ „Николай Катранов“ Елена Илиева и Йорданка Илиева със статията си „Образование на бъдещето“, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.

Конкурсът бе организиран от Департамента за продължаващо образование и квалификация на педагогически специалисти към ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" с цел споделяне на добри педагогически практики.

За участие в конкурса заявки изпратиха 153 учители, директори, заместник-директори, психолози, ръководители на образователни центрове и др.

Допуснати бяха 117 конкурсни материала, като 55 от тях са номинирани с призови места и ще получат грамоти. Авторите на номинираните статии и есета получават възможността за публикация в рецензирани списания на Университета – сп. "Педагогически Алманах" и сп. "Образование и квалификация".

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Новините на 2020 година - такива, каквито са! Топ 10 на това, което Ви вълнуваше през 2020 година

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Разходка в "индустриалната зона" - изоставената казарма