Ученици от СУ „Цв. Радославов” посетиха Градска библиотека

#
31 Oct 2018

В Градска библиотека на посещение бяха ученици от 5-ти "б" и 6-ти"б" клас на СУ "Цветан Радославов", заедно със своите преподаватели по бълг. език и литература Латинка Бонева и Людмила Аврамова, предаде Кабелна телевизия „Видеосат”.
 За появата на библиотеките и за видовете библиотеки през различните исторически епохи разказа библиотекарят Лилия Димитрова. Тя подчерта тяхното голямо значение за духовното израстване на младите хора, както и важната роля на книгите, като най-добър помощник в обучението по отделните предмети. След това учениците представиха любимите си произведения, като прочетоха откъси от тях, а после обсъдиха с останалите деца прочетеното.
В края на срещата библиотекарите  им предоставиха възможност да разгледат българската и чуждата литература, необходима им в подготовката за училище, както и любими вестници и списания, подходящи за тяхната възраст.

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK