Ученици от СУ „Цв. Радославов” посетиха Градска библиотека

Преглеждания: 19 #
31 Oct 2018

В Градска библиотека на посещение бяха ученици от 5-ти "б" и 6-ти"б" клас на СУ "Цветан Радославов", заедно със своите преподаватели по бълг. език и литература Латинка Бонева и Людмила Аврамова, предаде Кабелна телевизия „Видеосат”.
 За появата на библиотеките и за видовете библиотеки през различните исторически епохи разказа библиотекарят Лилия Димитрова. Тя подчерта тяхното голямо значение за духовното израстване на младите хора, както и важната роля на книгите, като най-добър помощник в обучението по отделните предмети. След това учениците представиха любимите си произведения, като прочетоха откъси от тях, а после обсъдиха с останалите деца прочетеното.
В края на срещата библиотекарите  им предоставиха възможност да разгледат българската и чуждата литература, необходима им в подготовката за училище, както и любими вестници и списания, подходящи за тяхната възраст.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!