Ученици от СУ „Н. Катранов” управляваха Общината за ден

Преглеждания: 23 #
12 Oct 2018

Петима ученици от СУ „Николай Катранов“ участваха в ученическото самоуправление в община Свищов, организирано по случай Деня на българската община - 12 октомври. Учениците бяха поздравени от кмета на Общината Генчо Генчев и председателя на Общинския съвет Кристиян Кирилов, които заявиха пред младите хора, че ще се радват, ако в бъдеще ги видят като истински участници в свищовското местно самоуправление.
Никола Николов от XIIа клас зае мястото на заместник-кмета по благоустройство и регионална политика инж. Пламен Петков. Октай Зия от XIIб клас замени главния счетоводител на институцията Иванка Коева. Неделя Самоковлиева от Xа клас зае длъжността на директор дирекция „Управление на собствеността и стопански дейности“, изпълнявана от Цветан Донков.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!