Ученици от СУ „Н. Катранов” участваха в Национално състезание

Преглеждания: 17 #
29 Mar 2019

Достойно представяне на учениците от СУ „Николай Катранов” на 6-то Национално състезание на Pearson Longman, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията. 43 ученици от V до XII клас от СУ "Николай Катранов" взеха участие в училищния кръг на Шестото национално състезание на издателство Pearson Longman. Учениците се състезаваха в 7 възрастови групи.
До националния кръг, който се проведе в град Велико Търново бяха допуснати 10 ученика от училището.
 Това са: Ивайло Йорданов от V г клас, Никола Вълчев от V а клас, Виктория Георгиева от VI б клас, Ива Проданова от VII в клас, Любомир Маринов от VIII б клас, Гергана Попова от VIII а клас, Гергана Бадева от VIII а клас, Борислава Божинова от IX в клас, Йордан Йорданов от X а клас и Звезделин Василев от XII б клас.
 Резултатите от националния кръг ще бъдат обявени на 10.04.2019 година.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!