Ученици от СУ „Н. Катранов” с награди от национален конкурс

Преглеждания: 20 #
04 Jan 2019

Награди от националния конкурс „Красива природа, красива наука“ получиха ученици от II „в” клас на СУ "Николай Катранов", с класен ръководител Стефка Николаева,съобщиха за Актуално Свищов от гимназията.
 Конкурсът, който бе посветен на лятото, се организира от Сдружение с нестопанска цел Научно-образователен център „СТЕАМ“ /STEAM - Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics/, град Шумен. Най-високите отличия за свищовските деца: I-ва награда за Лукас Бойков Луков и II-ра награда за Александра Анатолиева Александрова, са присъдени в категория I - VI клас, направление "Красиви камъчета и миди".  
Второкласниците на СУ "Николай Катранов" са представили уникални красиви пана, който са изработили заедно със своите семейства.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!