Ученици от СПГ участваха в състезанието „Надпревара за знание”

#
03 Apr 2019

В традиция се превърна Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост да организира „Надпревара за знания“ - състезание за студенти и ученици от професионалните гимназии. То се провежда във връзка с изложенията „Светът на мебелите“ и „Техномебел 2019“ - София.
 Група ученици от СПГ „Алеко Константинов”, обучаващи се по специалностите „Производство на мебели“ и „Мебелно производство“, и техният преподавател Николай Любенов посетиха Интер Експо Център, за да се включат в състезанието, имащо за цел да превърне надпреварата в алтернативен метод за обмяна на знания между учениците и студентите, съобщиха от професионалната гимназия. Бъдещите мебелисти получиха възможността да се обучават посредством най-добре доказания метод – практическия. Заедно с третокурсниците от Лесотехнически университет - София сглобяваха модулни мебели, изготвени от студенти, като обсъждаха различни варианти за модулиране.
Учениците имаха възможност да разгледат най-новите тенденции в мебелното производство и да работят на специализирани машини – циркуляри с подрезвач, фрези за дърво, мобилни и станционарни кантиращи машини и др. С приятни емоции и срещи с ученици от други училища, нови запознанства и приятелства завърши един нетрадиционен учебен ден.

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK