Ученици от СПГ „Ал. Константинов” с награди от Chefs Club Sofia

Преглеждания: 117 #
07 Jun 2020

През месец май професионалните готвачи от Chefs Club Sofia започнаха инициатива да подготвят видео уроци с учебният материал по практика за училищата, в които се изучава готварство. Уроците станаха факт и беше отправено предизвикателство към всички ученици, обучаващи се по тази професия да се организира поредица от томболи с награди. Първата томбола бе върху темата „Студени сосове” за 10 клас.
Според регламента, за да участват в надпреварата учениците трябва да приготвят сос, следвайки инструкциите от видеата от темите Основни студени сосове. Необходимо беше да се да изпратят 3 снимки на рецептата, която са решили да приготвят, една от тях на завършената рецепта и две в процеса на приготвяне на самата рецепта.
Нашите възпитаници Цветелин Петров и Марина Великова от 10 б клас, специалност „Кетърниг” с огромно желание и мотивация се включиха в предизвикателството. Цветелин приготви сос „Песто”, а Марина - сос „Майонеза”. За проявената смелост, креативност и усърдие, с което са приготвени кулинарните изделия учениците ни са отличени с награди.
Професионалните готвачи от Chefs Club Sofia адмирираха участниците за представянето в конкурса и им обещаха нова порция кулинарни предизвикателства.
Лиляна Димитрова

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов се събуди от летаргичен сън /СНИМКИ/