Ученици на СУ „Д. Благоев” с Коледно тържество за детските градини

#
12 Dec 2018

Днес в актовата зала на СУ „Димитър Благоев“ се проведе коледното тържество, организирано от четвъртите класове, специално за четвъртите групи на всички детски градини в Свищов, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията. Събитието се организира вече повече от 10 години по инициатива на СУ „Димитър Благоев“. Четвъртокласниците бяха подготвили пиеса със заглавие "Мисия за спасяване на Дядо Коледа", песни, танци и гатанки. След като малчуганите спасиха Дядо Коледа, той им раздаде дългоочакваните подаръци.

Учениците разходиха по-малките си приятели в училището. Показаха им класните си стаи, библиотеката и стола за хранене, където ги очакваше вкусна изненада. Второкласниците пък им бяха изготвили коледни картички с пожелания.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK