Ученици на СПГ „Ал. Константинов“ втори в състезание по шахмат

#
21 Mar 2019

Учениците от Свищовската професионална гимназия „Алеко Константинов” са втори в състезание по шахмат, съобщиха за Актуално Свищов от професионалното училище. Състезанието се проведе в зала „Етър“ на стадион „Ивайло“ в град Велико Търново и е областен кръг на състезанието по шахмат. Събитието се състоя със съдействието на РУО – гр. Велико Търново.
 Възпитаниците на СПГ „Алеко Константинов“ в оспорвана борба победиха отборите на Горна Оряховица и Павликени. Второто място се дължи на Веселин Йосифов и Георги Пенев от 10 „в“ клас, на Стоян Петров от 8 „а“ клас и Мариела Андреева от 8 „в“ клас. Ръководител на отбора е Емил Иванов, който сподели, че е горд от успеха на учениците и им пожела бъдещи успехи.
 „Нека в тази „царска игра“ да участват повече млади хора, за да имат мотивация за самоусъвършенстване”, коментираха още от СПГ.

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK