Ученици на СПГ „Ал. Константинов“ втори в състезание по шахмат

Преглеждания: 19 #
21 Mar 2019

Учениците от Свищовската професионална гимназия „Алеко Константинов” са втори в състезание по шахмат, съобщиха за Актуално Свищов от професионалното училище. Състезанието се проведе в зала „Етър“ на стадион „Ивайло“ в град Велико Търново и е областен кръг на състезанието по шахмат. Събитието се състоя със съдействието на РУО – гр. Велико Търново.
 Възпитаниците на СПГ „Алеко Константинов“ в оспорвана борба победиха отборите на Горна Оряховица и Павликени. Второто място се дължи на Веселин Йосифов и Георги Пенев от 10 „в“ клас, на Стоян Петров от 8 „а“ клас и Мариела Андреева от 8 „в“ клас. Ръководител на отбора е Емил Иванов, който сподели, че е горд от успеха на учениците и им пожела бъдещи успехи.
 „Нека в тази „царска игра“ да участват повече млади хора, за да имат мотивация за самоусъвършенстване”, коментираха още от СПГ.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!