Ученик на Търговската гимназия стана стипендиант на Фондация „Атанас Буров“

Преглеждания: 8 #
29 Nov 2018

Носителят на златен медал и купа от тазгодишното Национално състезание „Най-добра бизнес идея“ Лъчезар Красимиров Богомилов, ученик от ХІІ-а клас, специалност „Икономическа информатика“, получи ново признание за своето високо ниво на владеене на икономически знания и компетенции и отлични умения за представяне пред публика.
За поредна учебна година възпитаник на Търговската гимназия е единственият ученик от град Свищов – стипендиант на Фондация „Атанас Буров“. За престижната стипендия той се конкурира с 53 ученици от професионални гимназии в страната, отговарящи на критериите за участие в конкурса:
– отличен успех през всички години на обучение;
- участие в извънкласни форми по професионална подготовка;
- награди от национални и регионални състезания и конкурси;
- стаж и участие в проекти.
Лъчезар премина успешно през всички етапи на конкурса: изпращане на  мотивационно писмо до Председателя на УС на фондация „Атанас Буров; участие в дискусия на тема: „Българската икономика днес и утре. България в Еврозоната - кога и при какви условия”; разговар с комисията относно плановете за професионално  развитие, оценка на общоикономическа култура  и ценностна система.  
Нашият талантлив и амбициозен ученик се представи отлично и заслужено се превърна в един от 16-те ученици от професионални училища в страната, одобрени за стипендианти на фондация „Атанас Буров“ за учебната 2018/2019 година.
Честито Лъчко!
Гордеем се с теб и твоите успехи!
Град Свищов и страната ни имат нужда от такива сериозни, отговорни и амбициозни млади хора като теб!
Юлия ВЕЛИЧКОВА

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK