Ученичка от СУ "Н. Катранов" с медал от силен международен математически турнир

Преглеждания: 19 #
08 May 2019

Ученичка от СУ "Николай Катранов" е със сребърен медал от силен международен математически турнир, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията. Втори резултат за България в нейната възрастова група за нашата ученичка Божидара Щърковска от III в клас! Постижението е от SASMO (Сингапурска международна математическа олимпиада) 2019. 
Това е втори резултат за България в нейната възрастова група, уточниха от СУ "Н. Катранов". Задачите за първа година са били на английски, което е усложнило доста и без това трудното състезание. Участници в него са били десетки хиляди ученици от Сингапур, Китай, Индия, Виетнам, България, Тайланд, Филипини, Малайзия, Индонезия, Иран, Камбоджа, Узбекистан и др.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/