Ученическа фирма търси връзка с практиката

Преглеждания: 21 #
24 Nov 2018

В седмицата на предприемачеството в Търговската гимназия, по време на час по Учебна практика -  Работа в учебното предприятие, учениците от ХIIа клас, спец. "Икономическа информатика" - I група,  проведоха  среща-разговор с местни производители на мед. Поканените гост-лектори бяха Борис Борисов и Катя Кирилова. Борислав Борисов от село Вардим се занимава с пчеларство от 70 години и е бивш възпитаник на ПДТГ „Димитър Хадживасилев”, а Катя Кирилова произвежда мед от няколко години. За нея това е хоби и разтоварващо занимание.
Учениците представиха своята учебно-тренировъчната фирма "Пчелъчко" с управител Лъчезар Богомилов. Разясниха на гостите предмета на дейност, разказаха накратко направеното в часовете и задаваха въпроси, за да научат повече от практиката и да усъвършенстват начина си на водене на бизнес.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/