Тюрлюгювеч коалицията – гарант за „работата” и усвояването на пари от Хазарта шайката!

03 May 2021 578

Тюрлюгювеч коалицията, която шеста година управлява града на Щастливеца, се явява сигурен гарант за „качествената работа”, която Хазарта неуморно върши след 2015 година. ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО и другите знайни и незнайни организации заедно с Хазарта и Шайката, превърнаха града на 100-те първи неща в град на 100-те лъжи!

Пресен пример са ремонтите, които ударно текат по „Патриарх Евтимий” и „Симеон Ванков”.  Докато по първата улица явно, защото е в по-централна част ремонтите приличат на ремонти. Не така стоят нещата в крайния квартал… Там нещата приличат на типично за последните шест години усвояване на едни пари, което повече прилича на тяхното присвояване! В тази ситуация е много интересно къде е т.нар. Общински съвет – Свищов – къде са въпросите на т.нар. общински съветници от всички партии за качеството на работата? Това мълчание на агнетата дава основание на автора да определи и да определя местния парламент в „гумения печат на хазарта, подпечатващ неговите мераци”. Колкото и някои съветници да ги боли и да подскачат от това определение!

Бързам  да уточня за големите фенове на Хазарта – вярно е, че сам той не извършва ремонтите. Но с неговия подпис става избора на фирмите изпълнители, той е призван да извършва контрол по време на строителните дейности. От снимките ТУК е видно, че в Свищов се извършва усвояване/присвояване на едни пари и дебелеенето на Шайката. ГЕРБ, БСП, ДПС и другите търговски дружества, които подкрепят Хазарта и неговата дружинка, с мълчанието си гарантират Свищов да продължава да запада със страшна сила…

Александър ШАБОВ

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

На плаж в Свищов и... Никопол /СНИМКИ/