„Цанко Церковски” 2 забрани спортните тренировки!

Преглеждания: 317 #
27 Jun 2020

Заповед на свищовския стопанин на „Цанко Церковски” 2 забрани тренировките в Спортна зала „Свищов”, някогашна „Септември” и общинската тенис зала, научи Актуално Свищов.
Пъният текст на юридическото бижу, сътворено в мръсно-бялата къща е:
На основание чл. 44, ал. 1, т. 1, т. 2 и ал. 2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, във връзка решение на Кризисен щаб при Община Свищов (протокол № 17/22.06.2020 г.) относно извънредната епидемична обстановка на територията на Р България,
 Н А Р Е Ж Д А М:
 1. Забрана на достъпа до и ползването на спортна зала „Септември“ и тенис зала на Община Свищов.
 2. Преустановяване на всички колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер, конгресно-конферентни и културно-развлекателни мероприятия, семинари и изложения, провеждащи се на закрито в помещения, общинска собственост.
 3. Отлагане на всички планирани пътувания, свързани с участия в организирани спортни, конгресно-конферентни и културно-развлекателни мероприятия, семинари и изложения.
 Контрол по изпълнението на заповедта възлагам на началник РУ МВР – гр. Свищов, РЗИ – гр. В. Търново и Илиян Венков – зам.-кмет на община Свищов. При необходимост да бъдат привличани други контролни органи и институции.
 ГЕНЧО ГЕНЧЕВ
 Кмет на община Свищов и председател
 на кризисен щаб при община свищов

Вместо коментар: Подобно творение може да родят глави, които никога не са се занимавали със спорт, освен гребане в чиния с вилица и лъжица! Проверка на Актуално Свищов установи, че в София спортните тренировки в залите не са преустановени. „Тренира се на закрито при намален капацитет”, коментира Денка Кацарска, журналист и практикуваща бойни спортове.
Отделно от бисера на „Цанко Церковски” 2 не става ясно какво е основанието за юридическото недоносче - само може да се гадае, че е свързано с вирусната истерия. Но не става ясно как фитнес залите и другите спортни зали се подминават от вируса с корона, а избират общинските. Не на последно място - зала „Септември” официално няма от години - но подобни бисери са характерни за капацитетните експерти от „Цанко Церковски” 2...

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

60-та година Нове открива нови тайни /СНИМКИ/