Триумф за „Винпром Свищов на Berliner Wine Trophy

Преглеждания: 18 #
01 Apr 2019

„Винпром Свищов” беше обявен за „Best Producer from Bulgaria” в престижния конкурс Berliner Wine Trophy. Това е безспорен триумф за компанията, прилагаща най-високи стандарти в производството на вино. В зимното издание за 2019 г. и лятното за 2018 г. „Внпром Свищов“ спечели общо 7 златни и 5 сребърни медала.
Постигнатият успех е изключителен и това се потвърждава от цифрите за тазгодишното издание на Berliner Wine Trophy, известно като виненото състезание с най-висока репутация в света: 7000 участвали вина, 1426 изби от 41 страни.
Berliner Wine Trophy се провежда под егидата на Международната организация по лозата и виното (OIV) и Международния съюз на енолозите (UIOE). Това го прави най-строго контролираното състезание в света и гарантира, че всички трофеи се издават съгласно справедливи правила и високи стандарти за качество.
 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/