Трима свищовлии на обучение с легенда в кикбокса

Преглеждания: 290 #
29 Sep 2020

Професионалната лига на KWU ще бъде домакини на Международен подготвителен семинар за инструктори и състезатели по правилата на KWU International Professional league.
Мероприятието ще се проведе от 16-ти до 18-ти октомври във Варна.
Свищовските състезатели по кикбокс и киокушин - Никола Янков и Ясен Тодоров, с треньор Митко Божанов ще участват в обучението. През тази година двамата състезатели спечелиха  един златен и 4 сребърни медала по кикбокс. Така те заслужиха участието си в това обучение от изключително високо ниво.
През март (тази година) двамата състезатели участваха на Държавно първенство по кикбокс в Шумен. Те станаха вице шампиони в категориите си по правилника "ЛОУ КИК" - един от най-твърдите стилове в кикбокс. Двамата бойци повториха успеха си и на Държавното първенство - стил "Фул контакт" в гр. Каварна (от 4 до 6 септември). Ясен е шампион, а Никола отново е вице шампион. Последната изява е от 19 септември в Козлодуй - по правилника "ЛОУ КИК". Резултатът е титла на вицешампион за Никола Янков. Ясен пропусна състезанието поради контузия.  
За напред на много от бойците в школата им предстои подготовка и по правилата на кикбокс и по тези на киокушин.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Ковидиотите от Н-тия ден Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Зазоряване