Трима педагози от СУ „Д. Благоев” с отличия от РУО-Велико Търново

#
09 Jun 2021 411

Отличия за директора на СУ „Димитър Благоев“ и двама преподаватели бяха връчени на наградите „Учител на годината“ на Регионалното управление „Образование” – Велико Търново, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията. .

Цветанка Кирова бе единственият за област Велико Търново директор отличен с Грамота за изграждане на ефективни взаимоотношения и партньорства, за създаване на стимулираща среда за обучение на всички ученици и във връзка с номинацията й за наградата на „Св. Иван Рилски“ на Министерството на образованието и науката през учебната 2020/2021 година.

За „Учител на годината“ в категория „Учител в начален етап“ със званието бе удостоена Валентина Русанова.

Антония Дамянова – учител в среден и горен курс бе отличена с Грамота за своя професионализъм, мотивация и използване на подходящи педагогически методи и интерактивни технологии в реализиране на обучението от разстояние във връзка с обявеното извънредно положение в Република България.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

На плаж в Свищов и... Никопол /СНИМКИ/