Три медала за Карате клуб „Академик” /Свищов/

Преглеждания: 20 #
08 Apr 2019

Сребро и две бронзови отличия в най-твърдия карате завоюваха състезатели на Карате клуб „Академик” /Свищов”/, съобщи за Актуално Свищов Митко Божанов, треньор на успешните каратисти.
Успехът е от Държавното първенство на Българска карате киокушин федерация за юноши и девойки (младша и старша възраст), което се проведе в Стара Загора. От школата на сенпай Митко Божанов, най-добро класиране постигна Кристиян Кирилов. Той стана вице шампион при юношите старша възраст. Никола Янков достигна до полуфиналния кръг на първенството  и се класира на трето място, като заслужи и бронзовото отличие.
Други двама състезатели на свищовският карате клуб „Академик“ също достигна до полуфиналния кръг на държавното. Това бяха  Георги Николаев и Юлиян Ганев. На тях им се наложи да премерят сили в битка за трето място. Така след съревнованието между двамата с бронз се завърна и Георги Николаев, а Юлиян остана четвърти.

 

 

 

 

 

 

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK