Три медала за Карате клуб „Академик” /Свищов/

#
08 Apr 2019

Сребро и две бронзови отличия в най-твърдия карате завоюваха състезатели на Карате клуб „Академик” /Свищов”/, съобщи за Актуално Свищов Митко Божанов, треньор на успешните каратисти.
Успехът е от Държавното първенство на Българска карате киокушин федерация за юноши и девойки (младша и старша възраст), което се проведе в Стара Загора. От школата на сенпай Митко Божанов, най-добро класиране постигна Кристиян Кирилов. Той стана вице шампион при юношите старша възраст. Никола Янков достигна до полуфиналния кръг на първенството  и се класира на трето място, като заслужи и бронзовото отличие.
Други двама състезатели на свищовският карате клуб „Академик“ също достигна до полуфиналния кръг на държавното. Това бяха  Георги Николаев и Юлиян Ганев. На тях им се наложи да премерят сили в битка за трето място. Така след съревнованието между двамата с бронз се завърна и Георги Николаев, а Юлиян остана четвърти.

 

 

 

 

 

 

 

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK