Треньорът Евгени Маринов празнува рожден ден

#
02 Nov 2018

Старши треньорът на Академик /Свищов/ Евгени Маринов празнува днес рожден ден. Наставникът на „студентите” навършва днес 54 години. В неделя отбора,  който е седми преди  мачовете от 14-я кръг играе в Славяново с четвъртия в групата и едва ли тази вечер му е до шумен празник.
Актуално Свищов и Свищов Спорт желаят здраве, щастие и късмет на Евгени Маринов!
Актуално Свищов припомня: Евгени Маринов е роден на 2 ноември 1964 г. в Свищов. Играл е като защитник и дефанзивен полузащитник за Академик (Свищов), Славия, ЦСКА, Локомотив (Пловдив), Спартак (Плевен) и Литекс. В „А“ група има 198 мача и 9 гола. Вицешампион през 1990 и бронзов медалист през 1991 г. с отбора на Славия. През 1993 г. е вицешампион и носител на купата на страната с ЦСКА. Финалист за Купата на ПФЛ през 1997 г. с Литекс. За купата на УЕФА е изиграл 4 мача за Славия. Има 1 мач за националния отбор. Помощник-треньор на Академик (Свищов) (2002 – 2004 г.). Старши треньор на Академик (Свищов) от 2016 година.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK