Тръгна асфалтирането с парите от "пътния заем"

Преглеждания: 20 #
09 May 2019

Тръгна асфалтирането на улици в града с парите от изтегления "пътен заем". Около 3 милиона леа отиват за нов асфалт на 45 улици в Свищов. Средствата са осигурени от пътния заем, който се забрави кога бе изтеглен и със средства осигурени от правителството.
На нов асфалт вече се радват в ж.к. „Рила“ № 6, където вече е подменен водопроводът. След като приключи асфалтирането на комплекса, машините ще продължат своята работа в „Химик“ и прилежащите улици, на които през изминалата година бе сменен водопровода. След това поетапно ще бъдат асфалтирани всички останали улици с подменени водопроводи, на които предварително ще се направена хидравлична проба на водопроводната система, ще бъдат трамбовани и подготвени за полагане на асфалт.
 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/