Традиционните партии със символична подкрепа в анкетата на Актуално Свищов

Преглеждания: 16 #
24 May 2019

Символична подкрепа получават традиционните партии, познати на избирателя от последните три десетилетия, в анкетата на Актуално Свищов. На 5 май попитахме своите читатели коя партия или обединение от партии ще подкрепят на изборите за Европейски парламент, които ще се проведат тази недея, 26 май. 
Общо девет души заявяват подкрепата си за ГЕРБ, БСП и ДПС, които фактически управляват Свищов и общината последните четири години. 5 души подкрепт ГЕРБ, трима БСП и един ДПС. Резултатът меко казано е жълт картон и отрицателна оценка за трите формации на местно ниво. Дванадесет участвали в анкетата заявяват, че няма да упражнят правото си на глас на изборите в неделя. 31 от участвалите в анкетата ни заявяват подкрепа за обединението Демократична България. 
Анкетата ни няма претенции да даде социологическите нагласи за предстоящите избори. Но резултатите от нея могат да се разглеждат като оценка на свършеното от настоящите управници на града на Щастливеца. Следващата ни анкета ще бъде непосредствено след изборите за Европейски парламент и ще е свързана с предстоящите на есен местни избори.
 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!