Традиционните партии със символична подкрепа в анкетата на Актуално Свищов

#
24 May 2019

Символична подкрепа получават традиционните партии, познати на избирателя от последните три десетилетия, в анкетата на Актуално Свищов. На 5 май попитахме своите читатели коя партия или обединение от партии ще подкрепят на изборите за Европейски парламент, които ще се проведат тази недея, 26 май. 
Общо девет души заявяват подкрепата си за ГЕРБ, БСП и ДПС, които фактически управляват Свищов и общината последните четири години. 5 души подкрепт ГЕРБ, трима БСП и един ДПС. Резултатът меко казано е жълт картон и отрицателна оценка за трите формации на местно ниво. Дванадесет участвали в анкетата заявяват, че няма да упражнят правото си на глас на изборите в неделя. 31 от участвалите в анкетата ни заявяват подкрепа за обединението Демократична България. 
Анкетата ни няма претенции да даде социологическите нагласи за предстоящите избори. Но резултатите от нея могат да се разглеждат като оценка на свършеното от настоящите управници на града на Щастливеца. Следващата ни анкета ще бъде непосредствено след изборите за Европейски парламент и ще е свързана с предстоящите на есен местни избори.
 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK