Топло, с априлски температури до края на седмицата

Преглеждания: 18 #
04 Mar 2019

Ще има много слънце, а валежите ще бъдат символични или ще липсват въобще, пише Дир.бг.
До края на деня днес остава предимно ясно или  с разкъсана висока облачност. Температурите достигнаха 13 до 18 градуса. Ще духа слаб вятър от югозапад.
Утре минималните температури ще са от 2 до 7, а дневните ще се повишат още малко и ще са от 14 до 19, на места до около 20 градуса. През нощта срещу сряда през страната ще премине атмосферен фробт  и от запад на изток на места ще превали краткотраен дъжд. Вятърът от запад-северозапад временно ще се усили.
В сряда облачността ще бъде променлива, намаляваща до незначителна. Минималните температури ще се повишат, а дневните в Северна България слабо ще се понижат и в страната ще бъдат в интервала от 12 до 17 градуса.
В четвъртък и особено в петък ще бъде доста топло, предимно слънчево и сухо. Температурите денем ще достигат стойности, характерни за края на април и началото на май, в интервала от 17 до 23 градуса. на места са възможни и максимални температури, близки до 25 градуса.
В събота в източните и централни части от страната ще остане доста топло, но от запад на изток отново ще премине атмосферно смущение, вятърът ще се усили и на места ще превали и прегърми.
В неделя ще бъде малко по-хладно, с температури от 15 до 20-градуса.
Без съществена промяна, според сегашните сценарии, ще остане времето и в началото на следващата седмица.

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!