Театър идва за празника на детето в Караманово

#
28 May 2021 96

Приятна изненада очаква децата от Караманово в навечерието на 1 юни, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на община Ценово. По инициатива на Народно читалище „Светлина“ в селото ще гостува Русенският куклен театър. Куклениците ще представят пред детската аудитория постановката „Браво, Франклин!“. Тя е по текст на Полет Буржоа и Бренда Кларк, а режисьорското виждане е плод на Валентин Владимиров. Сценографията е поверена на Сийка Моллова, а музиката е дело на композитора Станимир Иванов. В ролите ще се превъплатят Деница Дончева и Любен Русенски.

Спектакълът ще бъде нашият подарък за детския празник. Поканата е към всички, които искат да се заредят с добро настроение и положителни емоции, да се върнат в детските спомени и преживявания. Очакваме малките палавници да се забавляват от сърце и душа, да преживеят много приятни изненади“, сподели читалищният секретар Петя Герасимова.

Началният час на представлението е от 10, 00 ч. в събота /29 юни/. В празника под наслов „Детство мое“ могат да се включат от най-малките до пораснали деца.

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов изпрати абитуриентите от "Випуск 2021"