Търговската гимназия с конкурс: „Какво бих направил за училището със 75 лева?“

Преглеждания: 29 #
24 Jan 2019

ПДТГ „Д. Хадживасилев“ обяви конкурс на тема: „Какво бих направил за училището със 75 лева?“, като средствата са осигурени от проведения в гимназията Коледен базар, а най-добрата идея ще бъде реализирана на практика, съобщиха за Актуално Свищов от Търговската гимназия.
 Участие се регистрира с предаден отпечатан проект във формат А4, в който да бъдат описани: идея; целева група (за кого е предназначена) и участници в реализацията на идеята; цена на решението (нужда от допълнителен бюджет или др.); очаквани резултати от реализацията на идеята; допуска се използване на изображения или видеа (с посочен линк към тях), които да визуализират по-добре идеята.
Кран срок и място за представяне на предложенията - 1 февруари, в кабинет 26 – Теодора Спасова.
Допуска се индивидуално и екипно участие в конкурса, уточняват от Търговската гимназия. Победителят ще бъде обяван на 8 февруари, по време на честването на празника на гимназията. Наградата е грамота и 20 лева, осигурени от Фондация „Димитър Хадживасилев“.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!