Свищовско вино обра овациите в Бордо

#
23 Nov 2018

Империум 2014 на "Винпром Свищов" на олимпиадата на Елита дегустация в Бордо, Франция, съобщи за актуално Свищов Ангел Гецов, изпълнителен директор на Свищовската винарна. Това е поредният триумф на продукта на винарната през последните години.
 Дегустацията се провежда в културния институт Bernard Magrez. Тя беше организирана от производителя на висококачествени френски барици Tonnellerie Baron като част от изложението Vinitech-Sifel 2018.
Събитието се проведе в близък кръг от клиенти от цял ​​свят - около 150 собственици на изби и винопроизводители. Сред тях се открояват Les Carmes Haut Brion (Франция), La Martinique (дестилерия - Франция), Опус една (САЩ), Сауска (Унгария), Chioccioli (Кианти, Италия).Сред поканените за изложба собственици на изби и технолози бяха представителите на Cos D'Estournel (Франция), Chateau Pape Clement (Франция), Luis Canas (Испания), Deterts (САЩ), Crocus (Франция) и La Conseillante (Франция).
"Винпром Свищов" бе поканен да представи своята вила пред тази елитна публика. Всички бяха впечатлени от качествата на Империята 2014 и се възползваха от високата категория и потенциала на червеното свищовско вино.
Около 80 страни бяха представени на Vinitech-Sifel 2018, сред които Франция, Италия, Испания, Германия, Австрия, Чили, Южна Африка, Аржентина, Австралия и България. На изложението традиционно присъстват доста български производители, тъй като това е специализирано изложение за оборудване за винопроизводството, както и за овощарството и лозарството.
Тя се провежда на всеки 2 години в Бордо.
 Тазгодишната изложба Винитех-Сифел бе домакин на над 850 изложители в 65 000 кв. м изложбено пространство. На изложението се появиха 45 000 търговски посетители, като 15% от тях бяха от чужбина: Испания, Италия, Португалия, Германия, Швейцария. Посетители имаше също така от Латинска Америка, както и от Източна Европа (Хърватия, Грузия, Молдова, Русия, Украйна, България).

 

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK