Свищовско присъствие в „Пловдив европейска столица на културата 2019”

Преглеждания: 26 #
09 Apr 2019

Свищов се представя достойно в прояви по време на „Пловдив Европейска столица на културата 2019”, съобщи за Актуално Свищов д-р Сашо Петков, създател и ръководител на Театър „А”. Частният театър, който е основан от родения в Свищов театрал стартираха серия от прояви под надслов „България и Румъния заедно и в Театъра”. Свищовските участници са Альоша Кушлов / историк /, който е представител на ДТГ „Димитър Хадживасилев”. Друго участие в Студентски театър към СА „Д.А. Ценов ". Гост на Премиера на" Синьо
Хергеле "ще бъде автор на Валериу Бутулеску, който е лауреат на Международния конкурс за къс хумористичен разказ " Алеко 2014 ".
Участието на преподавателя в Търговската гимназия бе вчера, 08.04.2019г.На тази дата преди 34 години / 1985 г. / е създаден Театър „А`парт“, като Студентски театър към Музикална академия - Пловдив. Альоша Кушлов в разговор за исторически, етнически и културни връзки между България и Румъния.
В петък, 12 април е постановено „Какво да правим с виолончелото” от Матей Вишниек. Тя се представя от Студентски театър към Стопанска Академия „Д. А. , Ценов " . Петър Караиванова, Ванеса Цветанова, Галина Лазарова Абонамент Добрин Тодоров.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!