Свищовските студенти подпомогнаха за Коледа деца с увреждания

Преглеждания: 19 #
21 Dec 2018

Студентският съвет при Стопанска академия „Димитър А. Ценов” за пореден път организира дарителска кампания в помощ на нуждаещи се, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Висшето училище. Проведената в навечерието на Коледните празници благотворителна инициатива под надслов „Тази година усмивките ги подаряваме ние”, бе насочена към подпомагане на Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в гр. Павликени, където живеят лица на възраст от 3 до 22 години.

В кампанията се включиха студенти, преподаватели и служители от Стопанска академия, и граждани на гр. Свищов. Те дариха над 50 чанти и кашони с дрехи, играчки, пакетирани храни, перилни и почистващи препарати, които предварително са посочени като необходимост за Центъра.

За да предоставят на място подарените вещи, при децата в Павликени гостуваха Росен Колев – зам.-председател на Студентски съвет, Велислава Георгиева и Мария Илиева. Даренията бяха предадени на управителя на детския център – Ексения Михайлова.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/