Свищовски деца се влючиха в предизвикателство на столичния Зоопарксе

Преглеждания: 154 #
15 May 2020

В периода от  20 април до 13 май Зоологическа градина София организира предизвикателство на тема: „ Нарисувай ни животно”, научи Актуално Свищов. В инициативата бяха поканени да се включат малки и големи. Участниците имаха за задача да рисуват различно животно всеки ден. Целта на организаторите бе дните на изолация да са по-цветни и шарени, бе изпълнена. За това свидетелстват хилядите получени рисунки на животни. Повечето от участниците са деца, но не липсват и възрастни с желание да покажат своя талант и любов към животните и рисуването.
В предизвикателството се включиха и деца от Свищов. От Актуално Свищов публикуваме колажи със снимки на рисунките на две от участвалите свищовски ученички – Дарина и Александра. Те са нарисували всяко едно от двадесет и четирите животни. Момичетата споделят, че обичат да рисуват в свободното си време и че много им е допаднала идеята да изпълнят дните на изолацията с животни, цвят и настроение.
Творбите на всички участници могат да бъдат разгледани на официалната страница на Зоологическа градина София във Фейсбук.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

пред Извикано

Ваучери според акъла Актуалния днес Йохан фон Гьоте: "Където глупостта е образец, там разумът е безумие."

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Красотата на Рибарниците край Хаджидимитрово /ГАЛЕРИЯ/