Свищовлии възроптаха в социалната мрежа срещу бездомните кучета

#
06 Nov 2018

След безхаберието на Общината за решаване на проблема „бездомни кучета”, свищовлии изригнаха гневно в социалната мрежа. Там се разпространява призив по темата, който Актуално Свищов препечатва без редакторска намеса:
„Град Свищов е пламнал от глутница кучета. Във всеки квартал има по 10-12, че и повече! Кучетата нападат деца и възрастни хора! Хората от града казват, че това не е в интерес на никого!
Това е на улица Патриарх Евтимий близо до хранителен магазин Виоша! Само тук са 10-12 огромни бездомни кучета :( нападат си на воля хората! ;( „Милия” кмет г-н Генчо Генчев бил зает да прави градинки и да съди цветя - коментират жителите на града. Нека тази информация достигне до повече хора!
Споделяйте! Нека децата ни могат да играят спокойно на вън!
Благодарим Ви!”

Бездомните четириноги са навсякъде в града, се установява и без репортерска проверка. Глутници има и в района на блока на МВР до Пожарната. Там майки споделиха, че сутрин се страхуват да изпращат сами децата на училище заради бездомните животни. Пет-шест бездомни кучета има в ЖК „Надежда”. Бездомни приятели на човека има и край Паметника на Дарителите, в района на магазин „Каприз” и Спортния комплекс на Академията... По-лесно е да се посочи място без глутница бездомни кучета в Свищов! Няма такъв квартал в града на 100-те първи неща, уви!

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK