Свищовлии си поискаха Свищов

12 Sep 2018

Година преди местните избори свищовлии поискаха Свищов, да стане отново привликателно място за живеене! Това стана на първата опознавателна сбирка на бъдещо сдружение, което ще предложи своя визия за развитие на града за следващите години.
Положително е, че се намират ентусиасти, в една от последните топли вечери, да се срещнат и обмислят как да превърнат Свищов отново в привлекателно място за живеене. Ясно е, че пеещите фонтанчета са хубава придобивка, но ... Не е достатъчен и ремонта на единия тротоар на улицата от сфетофара на „Свобода”, а другия да остане разбит! Примерите могат да бъдат от тук до безкрая. Властиимащите като всички простосмъртни носят ризи с два ръкава. Но всичко случващо се в Свищов последните три години е правено с комсомолски плам, с идеята да се отчете дейност и усвоят едни пари и без мисъл за бъдещето!
Обикновените хора останаха на заден план. За сметка властимащите да имат възможност да изпъчат едри снаги на малкия екран и да се покажат какви добри управници са. Малкият човек липсваше в техните умове. Сега ще се сетят за него, защото след 13 месеца ще искат отново доверието му. Дано получат каквото заслужават - червен картон и да си ходят по родните места!
Александър ШАБОВ

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK